Området

Telegrafholmen är en relativt liten ö, men bjuder både på härlig havs- och skogsmiljö med gästbryggor, föreningens brygga, klippbad, hamnkontor och bastubad.

TELEGRAFHOLMEN

På Telegrafholmen finns både KSSS brygghus med vandrarhem och bastu, samt gästbryggor där passbåten trafikerar sträckan Sandhamn - Lökholmen - Telegrafholmen under säsong. På- och avstigning längst ut på gästbryggan.

Waxholmsbåten angör Telegrafholmens brygga året om och runt udden väntar Sandhamn med ett utbud av både restauranger och aktiviteter.

SANDHAMN

Sandhamn ligger bara ett stenkast ifrån Telegrafholmen och här har KSSS sitt klubbhus där de stora segeltävlingarna, Gotland Runt och Sandhamnsregattan, avgörs i juli varje år. Oftast går regattan på havsbanan ost om Sandön där vindarna brukar ligga rätt. 

Men Sandhamn handlar inte bara om den perfekta seglingen. Boka en tennisbana, padelbana, ta en löprunda runt ön, köp nybakat bröd från bageriet och gör en picknic med barnen. Stanna till vid ett kafé, köp en glass, ta en båttur och landa på stranden i Trouville.

Njut av Seglarhotellet under eftermiddagen och kvällen på Dykarbaren eller besök Sandhamns värdshus som håller öppet året runt, såväl kulna höstkvällar som krispiga vinterdagar. På Sandhamn finns umgänget och den fantastiska stämningen som gör ön till en sådan speciell plats.