Brygghuset – Telegrafholmens gästhus

Som medlem i Bostadsrättsföreningen och KSSS har du tillgång till Brygghuset – ett stort gästhus på öns sydöstra udde med många möjligheter. 

Brygghuset fungerar som en knutpunkt för de boende på ön. En plats för gemenskap, ett extra rum eller stället där du kan få en egen stund. Njut av kvällssolen på den generösa terrassen och se solen sänka sig över kobbar och skär.

Loungen är Brygghusets vardagsrum som även kan abonneras för dina privata tillställningar. Tänd eldstaden och bjud in vännerna på kräftskiva när solen står lågt och glöder i sensommaren. 

Önskar dina gäster stanna över natten? Då hyr du enkelt något av Brygghusets bekväma gästrum som är inredda med dubbelsäng, våningssäng och eget badrum.

Kickoffen planerar du här. Telegrafholmen är platsen för möten och nya idéer i en miljö som kan utmana och inspirerar med kappsegling, kajakpaddling, bastubad och middag i Brygghuset.

Du som medlem i Bostadsrättsföreningen disponerar även exklusivt Brygghusets bastu och relax med sitt härliga läge några meter från Kvällssolsklippan. 

Välkommen till Brygghuset – öns eget Gästhus!